Wellicht bent u benieuwd naar de actuele situatie over corona. Zijn er besmetting of verdenkingen van het coronavirus op een van de locaties van Accolade Zorg?

In dit overzicht ziet u de huidige situatie, in alle gevallen informeren cliënten en hun familie altijd persoonlijk als er een verdenking en of een besmetting is of als een bewoner tijdelijk in quarantaine moet.

  • ArendState – geen verdenkingen en geen besmettingen
  • d’Amandelboom – acht bewoners besmet met het coronavirus
  • Hart van Vathorst – geen verdenkingen en geen besmettingen
  • De Wijngaard – een verdenking en twee bewoners besmet met het coronavirus. Afdeling Meerkoet en Patrijs is tot 10 januari gesloten voor bezoek.
  • Villa l’ Abri – geen verdenkingen en geen besmettingen
  • Wierickehoeve – geen verdenkingen en geen besmettingen

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt dagdelen of hele dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.

Accolade Zorg werkt hard om bewoners, clienten en medewerkers gezond te houden.

Bekijk alle maatregelen met betrekking tot Corona (COVID 19)

Lees meer
close-link