Wellicht bent u benieuwd naar de actuele situatie over corona. Zijn er besmetting of verdenkingen van het coronavirus op een van de locaties van Accolade Zorg?

In dit overzicht ziet u de huidige situatie, in alle gevallen informeren cliënten en hun familie altijd persoonlijk als er een verdenking en of een besmetting is of als een bewoner tijdelijk in quarantaine moet.

Op dit moment zijn er geen bewoners besmet het met corona virus.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.