De ouderenzorg is aan het veranderen. De overheid stimuleert om langer thuis te blijven wonen. Dit zien we dan ook gebeuren. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en komen pas met een intensieve zorgvraag in naar een zorginstelling. Bij d’ Amandelboom passen we daarom onze zorg aan op deze zwaardere zorgvraag. Ook bij het maken van de plannen voor de nieuwbouw richten we ons op deze doelgroepen.
Dit betekent dat wij mensen met een vv04 indicatie niet langer op onze wachtlijst plaatsen. Onze zorg gaat zich volledig richten op mensen met een vv05 indicatie en hoger.
Mensen die nu al op de wachtlijst staan met een vv04 indicatie kunnen erop blijven staan en krijgen ook een woning aangeboden, zolang dit mogelijk is binnen de Wet Langdurige Zorg.
Huidige bewoners met een vv04 indicatie kunnen uiteraard bij ons blijven wonen.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.