Muziektherapie

De muziektherapeut kan u helpen op psychisch en sensomotorisch vlak. Muziek wordt daarbij als middel ingezet, bijvoorbeeld door samen te musiceren, muziek of teksten te schrijven, te zingen, te luisteren naar muziek of te bewegen op muziek.

Icon

Kapper

Of u nu bezoek krijgt of niet, het is heerlijk om er verzorgd uit te zien. Op uw eigen woonzorglocatie kunt u daarom terecht bij de kapper. Misschien wel eerst even een afspraak maken, maar dan kunt u ook lekker genieten van deze luxe.

Icon

Ergotherapie

Wanneer u door ziekte of ouderdom een lichamelijke beperking heeft, kunt u op uw locatie terecht bij de ergotherapeut. Onze ergotherapeut helpt u om dagelijkse handelingen weer mogelijk te maken.

Icon

Diëtist

Onze diëtist behandelt u met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Door u te helpen met een bepaald eetpatroon en u motiveren bij het volgen van een dieet. kunnen we uw lichamelijke gezondheid bevorderen.

Icon

Winkeltje

Voor kleine dagelijkse boodschappen hoeft u de deur niet uit. Koekjes, thee, toiletartikelen? U kunt ervoor in d'Amandelboom terecht in het winkeltje. Die noemen we de Toko.

Icon

Fysiotherapie

Voor veel bewoners is fysiotherapie belangrijk om de kwaliteit van leven te behouden. U kunt terecht bij de fysiotherapeut op uw eigen woonzorglocatie om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Icon

Pastorale zorg

Gods liefde staat centraal in onze zorg en aandacht. Daarom heeft Accolade op alle locaties een geestelijk verzorger in dienst, met wie u persoonlijke gesprekken kunt voeren over zingeving en geloofszaken.

Icon

Kerkdienst

Vanuit het christelijk geloof verleent Accolade liefdevolle zorg. Een belangrijk element in het christelijke leven is de zondagse kerkdienst. Daarom kunt u iedere zondag, gewoon in d'Amandelboom, een kerkdienst bezoeken.

Icon