Onze deuren zijn weer helemaal open, iedereen mag op bezoek komen. We vragen u wel om u aan de algemene richtlijnen te houden.
Kom alleen langs als u gezond bent en geen corona gerelateerde klachten heeft.
Houdt de hygiënemaatregelen in acht, was u handen goed en vaak, en desinfecteer die bij binnenkomst.
We doen een dringend verzoek om gepaste afstand tot elkaar en medewerkers te bewaren.
Ventileer de ruimte waar u op bezoek gaat.

De anderhalve meter regel is niet meer van toepassing in Nederland. Toch vragen wij u om gepaste afstand te houden van bezoekers en medewerkers. Dit doen we omdat onze bewoners behoren tot een risicogroep.
Per ruimte wordt aangegeven hoeveel personen er tegelijkertijd aanwezig mogen zijn.

In verband met de gepaste afstand doen we dit nog niet. In andere ruimtes staat aangegeven hoeveel personen er tegelijkertijd binnen mogen zijn

Nee, u kunt gewoon naar het restaurant of de brasserie op onze locaties. Omdat ze tot een zorginstelling behoren is er geen toegangsbewijs nodig.

Ja, met een maximale bezetting van 75%. In de kerk mag ook weer worden gezongen.

Op dit moment zijn er geen besmettingen van het coronavirus. Bij Accolade hebben we al langere tijd geen besmettingen gehad

Accolade doet er alles aan om een besmetting op de locatie te voorkomen. We hebben daarvoor ook de deskundigheid in huis. Vanaf de eerste klachten bij de bewoner hebben we ons protocol in uitvoering gebracht, gebaseerd op landelijke richtlijnen van de RIVM. We hebben alle beschermende maatregelen genomen om mogelijke verspreiding op andere bewoners en medewerkers te voorkomen. Deze bewoners zijn daarom vanaf de eerste klachten in isolatie.

Bij het ontwikkelen van klachten die kunnen duiden op een corona-besmetting zal het corona-protocol gevolgd worden. Ook als een bewoner is gevaccineerd. Dat betekent dus dat een bewoner dan uit voorzorg in quarantaine gaat en getest gaat worden.

We kiezen er bewust voor om bewoners en medewerkers niet via een sneltest te testen op het coronavirus. De betrouwbaarheid van deze testen is helaas lager dan van de reguliere test, waardoor een onnodig risico kan ontstaan. Daarnaast gaan de reguliere testen gelukkig steeds sneller.

Op dit moment hebben alle bewoners de mogelijkheid gehad om zich te laten vaccineren. We zijn dankbaar dat veel bewoners dit ook hebben gedaan.

Alle medewerkers van Accolade Zorg met direct cliënt contact hebben zich kunnen laten vaccineren. Ondersteunend personeel, die geen direct cliënt contact hebben, zijn nog niet gevaccineerd.

Informatieteam corona

Hebt u nog meer vragen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: info@accoladezorg.nl of gebruikmaken van de button ‘stuur een bericht’ onderaan deze website.

Stuur ons een berichtof bel ons

06-21900985Vandaag bereikbaar tot 17:00