Accolade biedt op twee locaties dagbesteding: in Amersfoort (Hart van Vathorst) en Bosch en Duin (De Wijngaard).

Dagbesteding is bedoeld voor ouderen met dementie, ouderen die zoeken naar verbinding en activiteiten en voor alle volwassen met niet-aangeboren hersenletsel. Zij kunnen een dag of een paar dagen in de week bij Accolade doorbrengen.

De kosten zijn afhankelijk van of u een indicatie hebt of niet. Deelnemen aan dagbesteding kan met beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (via de gemeente waar u woont), een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (via het CIZ) of vanuit het Persoonsgebonden budget. Accolade helpt u graag verder om hier uw weg in te vinden.

Samen kijken we wat de gast graag doet, (her)ontdekken we talenten en voeren fijne gesprekken. Indien nodig ontvangt de gast professionele begeleiding en verzorging. Met elkaar gaan we op zoek naar de mooie dingen en wat we voor elkaar kunnen betekenen. We hebben bijvoorbeeld creatieve mogelijkheden, en kunnen wandelen of fietsen. Ook is er altijd een warme maaltijd. U kunt voor beide locaties (Amersfoort en Bosch en Duin) bekijken wat het aanbod is: www.accoladezorg,nl/dagbesteding.

Ja, u kunt met een rolstoel prima bij ons terecht.

Dit verschilt per persoon, neem contact met ons op dan kunnen we dit bespreken.

Anita Mensink

Niet gevonden wat u zocht?

Schroom niet en neem contact op met onze zorgconsulent.

Stuur ons een berichtof bel ons

030 6973 400Vandaag bereikbaar tot 17:00

Kijk verder bij andere veelgestelde vragen