Accolade biedt zorg op locaties in Assen, Amersfoort, Bilthoven, Bosch en Duin en Zeist en thuiszorg in de regio’s daaromheen. De 5 woonzorglocaties liggen in heel verschillende omgevingen. De één ligt midden in het bos (zoals De Wijngaard in Bosch en Duin), de ander gezellig in het centrum (zoals ArendState in Assen en Villa l'Abri in Zeist).
Daarnaast is er op 2 locaties dagbesteding: in Amersfoort en Bosch en Duin.

Op ons zorgoverzicht (www.accoladezorg.nl/zorg-overzicht/) ziet u welke specialisaties er per locatie zijn. Op alle locaties is 24/7 zorg aanwezig.

Het Accolade Advies- en Behandelcentrum helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving (dit noemen we extramurale zorg). Daarnaast ondersteunen deze professionals de cliënten die wonen in een van onze woonzorgcentra (dit is intramurale zorg, binnen de muren). Al onze behandelaren zijn gespecialiseerd in ouderenzorg op het gebied van somatiek, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), psychogeriatrie en gerontopsychiatrie. Er zijn specialisten ouderengeneeskunde, artsen, ergotherapeuten, psychologen, logopedisten, diëtisten, fysiotherapeuten, maar ook een tandarts en mondhygiëniste, pedicure en opticien. Het Advies- en Behandelcentrum is gevestigd in De Wijngaard in Bosch en Duin en werkt voor de locaties in Amersfoort, Zeist, Bilthoven en Bosch en Duin.
In Assen worden de behandelaren ingehuurd via Interzorg.

Op de meeste locaties (Amersfoort, Zeist, Bosch en Duin) wordt de zorg overgenomen door de specialist ouderengeneeskunde van Accolade Zorg.
In d'Amandelboom is een fijne samenwerking met een specifieke huisartsenpraktijk die spreekuur houdt in het woonzorgcentrum. Het advies is dan ook om op deze locatie van deze dienst gebruik te maken.

Anita Mensink

Niet gevonden wat u zocht?

Schroom niet contact op te nemen.

Stuur ons een berichtof bel ons

030 6973 400Vandaag bereikbaar tot 17:00

Kijk verder bij andere veelgestelde vragen