Dat verschilt met welke bekostiging u bij ons komt wonen. Bij ZIN (Zorg in Natura) zijn alle appartementen gestoffeerd en ingericht met een bed, nachtkastje en kledingkast. Tweepersoonsappartementen hebben uiteraard alles dubbel. Bij VPT (Volledig Pakket Thuis) is het appartement niet gestoffeerd en gemeubileerd.

U mag een dier in een kooi, alleen als u die zelf kunt verzorgen, meenemen naar het woonzorgcentrum van Accolade. Ook een blindegeleidehond is natuurlijk welkom.

Dat hangt af via welke regeling u zorg krijgt. Hebt en Zorg in natura (ZIN), dan regelt Accolade een hoog-laagbed.

Als u woont bij Accolade is dat uw nieuwe thuis. Dus dat betekent dat u bezoek mag ontvangen wanneer u maar wilt.

Ja, in Assen, Bilthoven en Bosch en Duin zijn logeerappartementen.

Op alle locaties is linnengoed, schoonmaak, eten en drinken inbegrepen. Verder hebben alle locaties diverse aanvullende faciliteiten, waarvoor u soms extra betaalt. Denk bijvoorbeeld aan de kapper, kledingwasservice en klussendienst.
Op www.accoladezorg.nl/wonen ziet u per locatie de belangrijkste faciliteiten.

Er zijn op alle locaties volop mogelijkheden om bezig te zijn of anderen te ontmoeten. Accolade organiseert verschillende activiteiten, van muzikale optredens tot lezingen en creatieve middagen. Op alle locaties kunt u op zondag de kerkdienst bezoeken of meeluisteren, en zijn er bijbelstudies.

Anita Mensink

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met onze zorgconsulent.

Stuur ons een berichtof bel ons

030 6973 400Vandaag bereikbaar tot 17:00