Word ook vriend van Accolade! Met uw hulp kunnen we leuke extraatjes bekostigen, die bijdragen aan het welzijn van cliënten. Er zijn twee stichtingen: Stichting Vrienden van Accolade Zorg en Stichting les Amis de l’Abri. Zij hebben beiden een ANBI-status.

Stichting Vrienden van Accolade Zorg

De Stichting Vrienden van Accolade Zorg is ooit begonnen als Stichting Vrienden van De Wijngaard en bestaat al meer dan 50 jaar! Het werkterrein van de Stichting is inmiddels flink uitgebreid en richt zich nu ook op d’Amandelboom, ArendState en Hart van Vathorst.  De afgelopen jaren zijn er dankzij de financiële bijdrage van De Vrienden, al heel wat projecten gerealiseerd. Denk hierbij aan een rolstoelbus, vakanties en ontspanning voor de bewoners, audio- en videoapparatuur, wandversieringen, aangepaste computers, de inrichting van huiskamers etc.

Helpt u mee om deze extra dingen mogelijk te blijven maken? Dit kan door donateur te worden! Met een donatie vanaf  20 euro per jaar zijn wij al erg geholpen. Een eenmalige gift is natuurlijk ook welkom.

Wij mogen daarnaast al jaren rekenen op erfstellingen, legaten en op giften van diaconieën. Wat zou het mooi zijn als we u hiermee op een idee brengen. De informatie rondom de ANBI-status vindt u in deze bijlage: ANBI status vrienden van Accolade Zorg.

Naam: Stichting Vrienden van Accolade Zorg
IBAN: NL42INGB0002699744 t.n.v “Stichting Vrienden van Accolade Zorg”

Email: vrienden@extern.accoladezorg.nl

Jaarrekening 2021

Stichting Les Amis de l’Abri

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Bij Villa l’Abri doen we er alles aan om te zorgen dat onze bewoners zich thuis voelen. Maar juist deze kleine dingen, als aanvulling op de zorg, worden niet vergoed door de overheid. Ontspannende activiteiten, uitjes of inrichting van de huiskamer etc. Maakt u de dag van onze bewoners? Word dan vriend van Villa l’Abri. Met een donatie vanaf € 50 per jaar zijn wij al erg geholpen.

Naam: Stichting Les Amis de l’Abri
IBAN: NL55 RABO 0320409465

E-mail adres: lesamisdelabri@outlook.com

Beleidsplan Stichting Les Amis de l’Abri

Jaarrekening 2019 Stichting Les Amis de l’Abri

Steun ons