Over de vrienden van Accolade

De Stichting Vrienden van Accolade Zorg is ooit begonnen als Stichting Vrienden van De Wijngaard en bestaat al meer dan 50 jaar! Het werkterrein van de Stichting is inmiddels flink uitgebreid en richt zich nu ook op d’Amandelboom, ArendState, Villa l’Abri en Hart van Vathorst.  De afgelopen jaren zijn er dankzij de financiële bijdrage van De Vrienden, al heel wat projecten gerealiseerd. Denk hierbij aan een rolstoelbus, vakanties en ontspanning voor de bewoners, audio- en videoapparatuur, wandversieringen, aangepaste computers, de inrichting van huiskamers etc.

Nieuwsbrieven van de Vrienden

Lees hier de nieuwsbrief van de Vrienden van Accolade

Word ook een vriend van Accolade Zorg

Helpt u mee om deze extra dingen mogelijk te blijven maken? Dit kan door donateur te worden! Met een donatie vanaf  20 euro per jaar zijn wij al erg geholpen. Een eenmalige gift is natuurlijk ook welkom.

Wij mogen daarnaast al jaren rekenen op erfstellingen, legaten en op giften van diaconieën. Wat zou het mooi zijn als we u hiermee op een idee brengen. Stichting Vrienden van Accolade Zorg heeft een ANBI-status, meer informatie hierover vindt u in deze bijlage:

ANBI status vrienden van Accolade Zorg 2024

Naam: Stichting Vrienden van Accolade Zorg
IBAN: NL42INGB0002699744 t.n.v “Stichting Vrienden van Accolade Zorg”

Email: vrienden@extern.accoladezorg.nl

Jaarrekening 2023