Zet uw talenten en kennis in

Door vrijwilligerswerk te doen bij Accolade Zorg, krijgt u de kans om uw talenten en kennis verder te ontwikkelen. Vrijwilligers betekenen veel voor Accolade Zorg. Dankzij uw tijd en inzet kunnen er meer activiteiten worden aangeboden en kunnen we de bewoners meer individuele aandacht geven. Op die manier levert u een bijdrage aan het vergroten van het welzijn en de leefomgeving van de bewoner. 

We hebben een aantal vacatures voor vrijwilligers. Bekijk die op onze Werken bij Accolade Zorg website.

Of meld u direct aan als vrijwilliger. 

Aanmelden

U krijgt van ons goede begeleiding en ondersteuning

Accolade Zorg wil graag dat u zich thuis voelt bij de organisatie. We bieden u daarom de nodige begeleiding en ondersteuning. U kunt deelnemen aan scholings- en ontmoetingsmomenten met andere vrijwilligers. U bent verzekerd en u kunt gebruik maken van een reiskostenvergoeding. De vrijwilligers worden begeleid  door de coördinator vrijwilligers, de welzijnsmedewerkers en/of de contactpersoon in de organisatie.  

Voordat u begint, krijgt u van ons een informatieboekje. Dit informatieboekje bevat een samenvatting van het Vrijwilligersbeleid van Accolade Zorg. Het geeft praktische informatie over hoe het vrijwilligerswerk in de organisatie is geregeld. De wederzijdse verwachtingen worden besproken en uitgelegd

 

Liefdevolle zorg doen we met elkaar

Binnen Accolade Zorg ondersteunen en versterken we het welbevinden van de bewoner. Dit doen we door het vermogen te stimuleren om zelf sturing te blijven geven aan het leven. Wonen, welzijn en zorg zijn erop gericht dat iedereen zoveel mogelijk de dingen blijft doen die bij hem of haar horen. Zelfstandig of met hulp. 

Onze vrijwilligers zijn de beste ambassadeurs voor Accolade Zorg. We werken met elkaar aan liefdevolle zorg voor onze bewoners. Het doel van vrijwillige inzet is primair het welbevinden van de bewoners te bevorderen, direct of indirect. Met hulp van vrijwilligers zijn er meer activiteiten mogelijk voor de bewoners. Naast een zinvolle tijdsbesteding kan een vrijwilliger ervaringen delen met potentiële vrijwilligers. Een vrijwilliger brengt voor de bewoners iets extra’s naast de zorg die ze dagelijks nodig hebben. Er zijn bij Accolade Zorg veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Samen koffie drinken, op pad gaan met de duofiets, helpen bij maaltijden, chauffeur bij het Dagcentrum, het zijn voorbeelden van activiteiten waaraan vrijwilligers een waardevolle bijdrage leveren. Naast (groeps) activiteiten kunnen vrijwilligers ook helpen bij een individuele activiteit of hobby van een bewoner. Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk? U kunt vrijblijvend het aanmeldformulier invullen en er wordt contact met u opgenomen.

Iedere bewoner heeft een eigen verhaal.
Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

We hadden het niet beter kunnen treffen

9,2

Wij zijn heel tevreden over de liefdevolle aandacht en zorg die mijn demente moeder van 89 krijgt. We hadden het denk ik niet beter kunnen treffen. Ook het contact met de zorg is uitstekend.

Kinderen van

bewoner d'Amandelboom

2 /

Een prettige huiselijke sfeer

9,2

We werden op een plezierige manier ingeschakeld in het leven op de groep. We gingen altijd met een gerust gevoel weg. De opzet van het gebouw vinden we heel plezierig en we hopen van harte dat dit samenspel tussen de verschillende bewoners van Hart van Vathorst tot iets moois blijft leiden.

Familie van bewoner met dementie

Hart van Vathorst

3 /

Wat een liefdevolle verzorging!

9,2

Wat een liefdevolle verzorging heeft mijn moeder in Villa l'Abri gehad! Niets was te veel voor het personeel. ‘s Morgens gezamenlijk koffie drinken en spelletjes doen, en iedereen was daarbij welkom. Bedankt voor alle liefde die jullie onze moeder hebben gegeven!

Dochter van oudbewoner

Villa l'Abri

4 /

Zorg met liefde

9,2

Met liefde wordt er gezorgd voor de bewoners. Het huis ligt op een geweldige locatie. Ook is er veel aandacht voor de mantelzorger.

Betrokkene bij

De Wijngaard

5 /

Een warm bad

9,2

We hebben veel liefde en zorg mogen ervaren van het gehele team. Het personeel is kundig en heeft veel aandacht voor de bewoners en familie. Mijn vader noemde het zelf een warm bad. Als ik zelf later oud en grijs ben, dan hoop ik zo'n soort zorgcentrum te wonen.

Dochter van

een bewoner uit ArendState

zorg