Professionele zorg vanuit het hart

Kom je bij Accolade zorgen, dan zorgen wij voor jou. Nieuwsgierig hoe en waarom? Lees even verder!

Ons verhaal

Op een dag heb je zorg nodig. Liefdevolle zorg en aandacht zijn dan belangrijk. Accolade Zorg is er dan voor jou, thuis of op een van onze locaties. Liefdevolle zorg vanuit Gods liefde voor ons: dát maakt het verschil.

Liefdevolle zorg voor onze cliënten, maar ook als je bij ons werkt. Bij ons mag je thuis zijn. Samen met 700 collega’s zetten we ons in voor de allerbeste zorg. Maar we zorgen ook voor jou. Je mag bij ons het vak leren of juist verder groeien, we stimuleren nieuwe initiatieven en helpen jou verder te ontwikkelen.

Accolade Zorg is een organisatie die zich laat inspireren door Gods liefde. Wij geloven dat God ons liefheeft. Deel jij deze overtuiging ook? Dan passen we bij elkaar en willen wij jou helpen om Gods liefde door te geven in het werk dat je bij ons mag doen.

Wat wij doen

Een lach op het gezicht brengen! Elke dag proberen om het verschil te maken. In alles wat wij doen staat liefdevolle zorg centraal. Dagelijks zorgen wij voor ouderen en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Dit doen we thuis, met onze thuiszorg, maar ook door lang- of kortdurende zorg op een van onze locaties. In ons dagcentrum geven we ouderen mooie en zinvolle tijd met elkaar. Kleinschalig en huiselijk of juist een grote locatie met alle voorzieningen in huis. Wat spreekt jou het meest aan?

Liefdevolle zorg

Professionele zorg vanuit het hart, dat is wat we willen. Zowel in directe zorg voor bewoners en cliënten, als in de ondersteuning daarvan. Daarin laten we Gods liefde zien en delen we deze met anderen.

Groei en zekerheid

Mooie mensen aan ons binden vinden we belangrijk. Daarom hebben we altijd de intentie om je een vaste baan te geven. Ook denken we graag met je mee hoe je je werk met je thuissituatie kunt combineren. Voor je vakinhoudelijke kennis en professionaliteit helpen we jou bij je ontwikkeling. Samen met jou kijken we naar je talenten en je mogelijkheden en wat je nodig hebt om daar verder in te groeien.

Contract en voorwaarden

Wij vragen iedereen die bij ons werkt om te delen in onze christelijke levensovertuiging en om Gods liefde door te geven. Werk je bij Accolade, dan krijg je een mooi salaris, aangevuld met vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We hebben een goede reiskostenregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en ICT-regelingen. Alle medewerkers van Accolade vallen onder de cao van Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Naast onze dagelijkse werkzaamheden doen we ook veel leuke en gezellige dingen met elkaar als collega’s. Zoals teambuilding, sportieve prestaties of een inhoudelijke bemoediging.