Muziektherapie

De muziektherapeut kan u helpen op psychisch en sensomotorisch vlak. Muziek wordt daarbij als middel ingezet, bijvoorbeeld door samen te musiceren, muziek of teksten te schrijven, te zingen, te luisteren naar muziek of te bewegen op muziek.

Icon

Psycholoog

De psycholoog kan u helpen met mentale problemen, bijvoorbeeld in uw denken, voelen of gedrag. De psycholoog kan een diagnose stellen en begeleidt u vervolgens door de behandeling, vaak door persoonlijke gesprekken.

Icon

Diëtist

Onze diëtist behandelt u met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Door u te helpen met een bepaald eetpatroon en u motiveren bij het volgen van een dieet. kunnen we uw lichamelijke gezondheid bevorderen.

Icon

Ergotherapie

Wanneer u door ziekte of ouderdom een lichamelijke beperking heeft, kunt u op uw locatie terecht bij de ergotherapeut. Onze ergotherapeut helpt u om dagelijkse handelingen weer meer mogelijk te maken.

Icon

Pastorale zorg

Gods liefde staat centraal in onze zorg en aandacht. Daarom heeft Accolade op alle locaties een geestelijk verzorger in dienst, met wie u persoonlijke gesprekken kunt voeren over zingeving en geloofszaken.

Icon

Specialist ouderengeneeskunde

Accolade is gespecialiseerd in de ouderenzorg. Er is altijd een verpleeghuisarts beschikbaar, die gespecialiseerd is in oudere patiënten met meerdere - lichamelijke, psychische en sociale - aandoeningen tegelijkertijd.

Icon

Kerkdienst

Een belangrijk element in het leven van veel bewoners is de zondagse kerkdienst. In Hart van Vathorst is ook een kerk gevestigd, dus u hoeft alleen maar even naar beneden te gaan om een kerkdienst bezoeken.

Icon

Winkel

Hart van Vathorst zit middenin het winkelcentrum, dus een boodschapje is zo gedaan. Bovendien boft u met het winkeltje in huis, waar u prachtige cadeautjes kun kopen. Alles is zelfgemaakt in de ateliers of in de bakkerij!

Icon

Kapper

Of u nu bezoek krijgt of niet, het is heerlijk om er verzorgd uit te zien. In Hart van Vathorst kunt u daarom terecht bij de kapper. Misschien wel eerst even een afspraak maken, maar dan kunt u ook lekker genieten van deze luxe.

Icon

Brasserie

U woont dan wel in een woonzorgcentrum, maar wat is fijner dan lekker even een kopje koffie of thee drinken, met iets lekkers erbij? Met de brasserie in huis bent u uit en toch thuis! .

Icon

Fysiotherapie

Voor veel bewoners is fysiotherapie belangrijk om de kwaliteit van leven te behouden. U kunt terecht bij de fysiotherapeut op uw eigen woonzorglocatie om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Icon