Hospice

Ons Hospice is een gespecialiseerde zorgvoorziening die er op is gericht om het gasten in de laatste periode van hun leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Icon

Muziektherapie

De muziektherapeut kan u helpen op psychisch en sensomotorisch vlak. Muziek wordt daarbij als middel ingezet, bijvoorbeeld door samen te musiceren, muziek of teksten te schrijven, te zingen, te luisteren naar muziek of te bewegen op muziek.

Icon

Logopedie

De logopedist helpt u in het woonzorgcentrum of aan huis bij problemen met slikken, taal/communicatie, spraak, gehoor en stem.

Icon

Diëtist

Onze diëtist behandelt u met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Door u te helpen met een bepaald eetpatroon en u motiveren bij het volgen van een dieet. kunnen we uw lichamelijke gezondheid bevorderen.

Icon

Psycholoog

De psycholoog kan u helpen met mentale problemen, bijvoorbeeld in uw denken, voelen of gedrag. De psycholoog kan een diagnose stellen en begeleidt u vervolgens door de behandeling, vaak door persoonlijke gesprekken.

Icon

Brasserie

U woont dan wel in een woonzorgcentrum, maar wat is fijner dan lekker even een kopje koffie of thee drinken, met iets lekkers erbij? Of hebt u zin in een lunch of snack? Met de brasserie in huis bent u uit en toch thuis!

Icon

Kapper

Of u nu bezoek krijgt of niet, het is heerlijk om er verzorgd uit te zien. Op uw eigen woonzorglocatie kunt u daarom terecht bij de kapper. Misschien wel eerst even een afspraak maken, maar dan kunt u ook lekker genieten van deze luxe.

Icon

Ergotherapie

Wanneer u door ziekte of ouderdom een lichamelijke beperking heeft, kunt u op uw locatie terecht bij de ergotherapeut. Onze ergotherapeut helpt u om dagelijkse handelingen weer mogelijk te maken.

Icon

Fysiotherapie

Voor veel bewoners is fysiotherapie belangrijk om de kwaliteit van leven te behouden. U kunt terecht bij de fysiotherapeut op uw eigen woonzorglocatie om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Icon

Specialist ouderengeneeskunde

Accolade is gespecialiseerd in de ouderenzorg. Er is altijd een arts beschikbaar die gespecialiseerd is in oudere patiënten met meerdere - lichamelijke, psychische en sociale - aandoeningen tegelijkertijd.

Icon

Pastorale zorg

Gods liefde staat centraal in onze zorg en aandacht. Daarom heeft Accolade op alle locaties een geestelijk verzorger in dienst, met wie u persoonlijke gesprekken kunt voeren over zingeving en geloofszaken.

Icon

Kerkdienst

Vanuit het christelijk geloof verleent Accolade liefdevolle zorg. Een belangrijk element in het christelijke leven is de zondagse kerkdienst. Daarom kunt u iedere zondag, gewoon in De Wijngaard, een kerkdienst bezoeken.

Icon

Uit eten in De Wijngaard

Wilt u graag eens uit eten, bijvoorbeeld met uw familie of vrienden? Het kan lastig zijn om daarvoor echt op pad te moeten. Kom gezellig dineren in het restaurant van De Wijngaard. Lekker dichtbij en net zo lekker!

Icon