Dieren in de tuin

Houdt u van dieren en denkt u dat het in een woonzorgcentrum niet meer mogelijk is om dieren te zien? Dat is bij De Wierickehoeve anders! In de veilige, afgesloten tuin kunt u genieten van de kippen, konijnen en de vogels in de volière.

Icon

Buitenleven

Op onze prachtige woonzorgboerderij is het binnen én buiten goed toeven. Een unieke landelijke plek, met een heerlijk afgesloten tuin. Was u thuis gewend om iedere dag even in de tuin te werken? Op De Wierickehoeve kan dat gewoon nog steeds.

Icon

Specialist ouderengeneeskunde

Accolade is gespecialiseerd in de ouderenzorg. Er is altijd een verpleeghuisarts beschikbaar, die gespecialiseerd is in oudere patiënten met meerdere - lichamelijke, psychische en sociale - aandoeningen tegelijkertijd.

Icon

Pastorale zorg

Gods liefde staat centraal in onze zorg en aandacht. Daarom heeft Accolade op alle locaties een geestelijk verzorger in dienst, met wie u persoonlijke gesprekken kunt voeren over zingeving en geloofszaken.

Icon

Kleinschalig wonen

Als het thuis niet meer gaat, door ouderdom of ziekte, dan is een warme en persoonlijke zorg ontzettend fijn. Door de kleinschalige woonvorm krijgt u de persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft.

Icon