Diëtist

Onze diëtist behandelt u met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Door u te helpen met een bepaald eetpatroon en u motiveren bij het volgen van een dieet. kunnen we uw lichamelijke gezondheid bevorderen.

Icon

Psycholoog

De psycholoog kan u helpen met mentale problemen, bijvoorbeeld in uw denken, voelen of gedrag. De psycholoog kan een diagnose stellen en begeleidt u vervolgens door de behandeling, vaak door persoonlijke gesprekken.

Icon

Kleinschalig wonen

Als het thuis niet meer gaat, door ouderdom of ziekte, dan is een warme en persoonlijke zorg ontzettend fijn. Door de kleinschalige woonvorm krijgt u de persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft.

Icon

Specialist ouderengeneeskunde

Accolade is gespecialiseerd in de ouderenzorg. Er is altijd een arts beschikbaar die gespecialiseerd is in oudere patiënten met meerdere - lichamelijke, psychische en sociale - aandoeningen tegelijkertijd.

Icon

Ergotherapie

Wanneer u door ziekte of ouderdom een lichamelijke beperking heeft, kunt u op uw locatie terecht bij de ergotherapeut. Onze ergotherapeut helpt u om dagelijkse handelingen weer mogelijk te maken.

Icon

Fysiotherapie

Voor veel bewoners is fysiotherapie belangrijk om de kwaliteit van leven te behouden. U kunt terecht bij de fysiotherapeut op uw eigen woonzorglocatie om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Icon

Pastorale zorg

Gods liefde staat centraal in onze zorg en aandacht. Daarom heeft Accolade op alle locaties een geestelijk verzorger in dienst, met wie u persoonlijke gesprekken kunt voeren over zingeving en geloofszaken.

Icon

Kerkdienst

Vanuit het christelijk geloof verleent Accolade liefdevolle zorg. Een belangrijk element in het christelijke leven is de zondagse kerkdienst. Daarom kunt u iedere zondag, gewoon in Villa l'Abri, een kerkdienst online bekijken.

Icon